måndag 9 mars 2015

Förbundet informerar

Förbundet informerar...

Kevätkoulutuspäivä on tänä vuonna Oulussa la 18.4. Ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät liiton nettisivuilta. Päivän ohjelma on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Kaikki siis kevään korvilla pohjoiseen!

Liiton vuosikokous pidetään Oulussa Myllytullin koululla heti koulutuspäivän jälkeen. Virallinen kokouskutsu oli Kotitalous-lehdessä, ja kokouksen materiaalit lähetän ennakkoon sähköpostitse yhdistyksiin. Muistakaa toimittaa ne edelleen yhdistysten kokousedustajille! Säästämme ympäristöä emmekä liitossa juuri printtaa näitä dokumentteja paperille kokousta varten. Joten sen, joka haluaa materiaalit paperilla kokoukseen, tulisi tulostaa ne itse mukaansa.

Toivon myös, että ilmoitatte etukäteen, jos alueenne liittohallitusedustaja vaihtuu. Koskee myös varaedustajia! Muistutan, että henkilöiltä itseltään on aina kysyttävä suostumus - liittohallituksen varaedustajien kanssa tässä on ollut jonkin verran ongelmia. Kokouksen esityslistaan tulee jo valmiiksi ehdotus uuden liittohallituksen kokoonpanosta (vaikka vasta kokous heidät tietysti virallisesti valitsee). Otan myös jo ennen kokousta yhteyttä uusiin liittohallituksen jäseniin, ja pidämme uusien sekä vanhojen liittohallitusedustajien tapaamisen Oulussa.

Vastaan mielelläni kysymyksiin,
Iloisin kevättalven terveisin
Aira p. 040 500 8316