söndag 12 oktober 2014


Hej!

Medlemmar i föreningen Finlands svenska hushållslärare r.f. kallas härmed till höstmöte lördag 25.10 kl. 11 på Helsingfors mässcentrum. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden enligt föredragningslistan (länk: http://s.coop/hostmote2014 ) med tillhörande bilagor. Vi diskuterar även den nya läroplanen.


Höstmötet hålls i samband med mat- och vinmässan. Samtidigt ordnas även bok- och musikmässan i mässcentrum. Vi träffas vid ingången. Föreningen står för inträdet till mässcentrum för sina medlemmar. 

Vänligen meddela ert deltagande i föreningens höstmöte till ordförande Ingrid Albrecht (ingrid.m.albrecht@gmail.com) senast söndag 19.10.2014.  

Hälsningar från utb. styrelsen:
Undervisnings- och kulturministeriet har inlett utvecklingsprojektet Framtidens grundskola – En nystart. Målet med projektet är att få en bild av den grundläggande undervisningens nuläge och dithörande fenomen, orsakerna till de försvagade inlärningsresultaten och behoven att utveckla den grundläggande undervisningen. Som en del av projektet Framtidens grundskola önskar vi att olika intressegrupper kommer med synpunkter, bland annat skolelever, studerande, vårdnadshavare, lärare, rektorer och andra sakkunniga i undervisningssektorn. Resultaten används för att utveckla den grundläggande utbildningen.

Tyck till och påverka genom att fylla i blanketten:
https://www.otakantaa.fi/sv-FI/Bladdra_bland_projekt/Framtidens_grundskola

Hösthälsningar,
Ingrid Albrecht